Hoe werkt het 14 dagen herroepingsrecht?

Je kan de gekochte goederen, indien gewenst, binnen de 14 dagen na aflevering terugsturen. 
De bedenktermijn van 14 dagen laat de consument toe het gekochte artikel te beoordelen zoals in een winkel. 

Bij het terugsturen moet het product zich in de originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte staat bevinden. Alle meegestuurde toebehoren, documentatie, garantiebewijzen, kopie factuur en verpakkingsmaterialen moeten bij de retourzending worden toegevoegd. 
Maes Vakhandel zal het door de klant betaalde bedrag zo spoedig mogelijk aan deze laatste terugstorten, en uiterlijk binnen de 14 dagen vanaf het terugsturen van de producten.

De consument die een product opent of gebruikt vóór het verstrijken van de termijn waarbinnen het herroepingsrecht kan worden uitgeoefend, wordt geacht wat dit product betreft afstand te doen van zijn herroepingsrecht.

De consument zal zijn herroepingsrecht tevens niet kunnen uitoefenen indien hij zich bevindt in één van de andere uitzonderingen beoogd door artikel VI.53 van het Wetboek Economisch Recht, in het bijzonder in het geval waarin het goederen betreft die werden vervaardigd volgens de specificaties van de consument of die duidelijk gepersonaliseerd werden.

 

  •  Voor 12.00 uur besteld, vandaag verzonden*
  • 2 échte winkels
  • Collega's met productkennis
  • Service na verkoop